recepten
Ceremoniële Cacao Bereiden
Ons Favoriete Recept
Onze ceremoniële cacao heeft van nature een rijke, volle smaak en heeft weinig toevoegingen nodig om tot zijn recht te komen.
Tijdens een cacaoceremonie maken wij onze cacao klaar op een manier die zowel voedzaam als hartverwarmend is. Hieronder delen we graag ons favoriete recept voor
ceremoniële cacao:
Ingrediënten per persoon:
-35 gram ceremoniële cacao
-150 ml kokosmelk
-Honing naar smaak
-Een snufje kaneel
-Een snufje kurkuma
-Een beetje verse gember
-Vers geperst sinaasappelsap
Bereidingswijze:
Verwarm de kokosmelk op laag vuur en voeg de cacao toe. Roer goed tot de cacao volledig is opgelost en je een gladde drank krijgt. Voeg vervolgens de honing, kaneel, kurkuma, gember en sinaasappelsap toe. Blijf roeren en verwarm de drank rustig totdat deze goed warm is, maar niet kookt. Serveer met aandacht perfect voor jouw eigen cacaomoment of ceremonie.
Heb jij een uniek recept gemaakt met onze ceremoniële cacao?
We zijn altijd op zoek naar inspiratie! Deel jouw favoriete manier om cacao te bereiden met ons, en wie weet zie jij jouw recept binnenkort terug op onze website.
